• Het display van de Remeha celcia 20 geeft aan dat het binnen 29,8 graden Celsius is. Dat is het zeker niet. Mijn gevraagde temperatuur 20 graden. De verwarming gaat niet aan.
    Het lijkt alsof de sensor van slag is. Kan ik dat controleren?

    Gesteld op 4-10-2019 om 01:22 in forum Remeha Celcia 20 Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem. Ik zie geen reactie op eerdere vragen. Resetten al gedaan. Meteen daarna registreert het kastje weer 29,8 (soms 20,9) •C. ‘Ijken’ lijkt me niet gewenst bij zo’n meetfout (het is rond de 19•C). Iemand? Geantwoord op 27-3-2023 om 23:11

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Wij hebben hetzelfde probleem.
      We stelden gedurende 1 week de thermostaat in op 'continu verlaagd'. Nu geeft klokthermostaat aan dat 't 29,8 of 29,9° zou zijn (terwijl het eigenlijk slechts 16° is).
      Reset van thermostaat probeerden we al, tevergeefs.
      Zekering uitschakelen probeerden we al, tevergeefs.
      Opnieuw ijken is onvoldoende want dat lukt slechts 3°.
      Weet iemand misschien nog mogelijke oplossingen? Geantwoord op 4-11-2023 om 11:58

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info