• al geruime tijd valt de druk van 2.0 bar weg naar ca.1 bar en gaan dan weer bijvullen .onlangs een nieuw expantievat door erkend bedrijf laten vervangen. Druk blijft wegvallen.alle leidingen en radiatoren gecontroleerd maar kunnen geen lek vinden. wat nu ?

  Gesteld op 7-2-2019 om 11:09 in forum Remeha Calenta 40c Misbruik melden
  • Goedemiddag, wat vervelend dat je regelmatig moet bijvullen. Al een aantal zaken zijn uitgesloten, lees ik. Andere mogelijke oorzaken zijn het overstort of de warmtewisselaar. Ik adviseer je contact op te nemen met je installateur. Hij kan ter plaatse de situatie bekijken en beoordelen. Mocht hij er niet uitkomen dan kan hij contact met ons opnemen voor meer technische ondersteuning. Met vriendelijke groet, Remeha BV Team Customercare Geantwoord op 7-2-2019 om 13:51

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Allereerst even kijken of er in de ketel op de bodem water ligt aan de rechterkant, of misschien wel roest-sporen.
   Zo ja dat is het bijna 100% zeker dat het hydroblok rechts lekt, en daardoor de druk zakt.
   Dat blok is volledig opgebouwd uit kunststof en gaat op den duur scheurtjes vertonen door de warmteverschillen die het moet doorstaan.
   De complete hydroblok unit bestaat uit hydroblok driewegklep en druksensor.
   Remeha is op de hoogte van dit probleem, en als dit de eerste keer is dat dit blok vervangen moet worden heb je grote kans op een coulance regeling van Remeha, na beoordeling van het oude hydroblok.
   Vriendelijke groet, Henk Huizen. Geantwoord op 1-8-2019 om 13:43

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info