• De druk in onze ketel is te laag. Ik lees dat ik linksonderaan de ketel de twee ronde zwarte kraantjes moet opendraaien. Maar bij het opendraaien van die ad kant vd muur, komt er water uit de opening tussen de twee kranen. Is dat normaal? Enkel de voorste kraan opendraaien geeft geen reactie. Dankuwel

  Gesteld op 14-12-2017 om 21:15 in forum Remeha Calenta 40c Misbruik melden
  • Beste,

   Wij vinden het zeer vervelend dat je hinder ondervindt van uw Remeha cv-ketel.

   Via YouTube kun je kijken voor een filmpje voor het bijvullen van de cv-ketel. Mocht je er niet uitkomen dan willen wij je adviseren contact op te nemen met je installateur.

   Met vriendelijke groet,
   Remeha B.V.
   Team Customer Care
   Geantwoord op 15-12-2017 om 12:35

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info