• één van mijn radiatoren wordt niet meer warm het is de laatste radiator op een streng.
  Heb alle andere radiatoren al uitgezet in de hoop dat hij wel warm zal worden, maar helaas.
  Weet iemand hier een oplossing voor...... of wat het uffel kan zijn ....?

  Gesteld op 10-2-2017 om 08:32 in forum Remeha Calenta 40c Misbruik melden
  • Probeer deze eens volledig te ontluchten, zo steeds niet, is het een oude draaiknop? Inwendig vuil en aanslag kan de doorstroming verminderen Geantwoord op 10-2-2017 om 10:13

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Als op de radiator een thermostaatknop zit kan het zijn dat door verkalking het pennetje blijft hangen. Oplossing: radiatorknop demonteren door wartel los te draaien. Met combinatietang pennetje eniszinds op en neer bewegen. Let op: niet er uit trekken, dan lekt radiator (kan niet veel kwaam maar een parketvloer kan hier niet tegen, pennetje dan weer gewoon insteken).

   Succes ermee Geantwoord op 11-2-2017 om 13:40

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info