• Remeha calenta 40c ( 16-3-2012) geeft sinds zondag error code E036. Na reset werkt ketel weer voor korte tijd. Dan weer die code. Gaarne oplossing.

    Gesteld op 15-2-2015 om 20:15 in forum Remeha Calenta 35s Misbruik melden
    • Nog eentje die nu reeds 2 keer binnen een week dezelfde storing heet.
      De eerste keer heeft de monteur de gasleiding even afgesloten, toen deed de ketel het weer, nu weer het probleem.
      Wat nu? Geantwoord op 7-5-2015 om 20:25

      Waardeer dit antwoord (18) Misbruik melden
    • Heb deze melding ook.ook pas opgetreden met de storm. Installateur ontkent dat dit de oorzaak is.ketel is nieuw pas 2 weken. Is uw probleem opgelost? Geantwoord op 22-12-2015 om 11:34

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
    • Ik ben deze storing nu een aantal keer tegen gekomen. Ik ben servicemonteur en heb contact gehad met de remeha. Het schijnt volgens hun een verstopping in het onderste gedeelte van de wisselaar te zijn. Dit is waarschijnlijk gekomen door het spoelen van de wisselaar tijdens het onderhoud waardoor vuil in het onderste gedeelte gast zitten. Als dit eenmaal voorkomt is er maar 1 oplossing volgens remeha, en dat is een nieuwe wisselaar. Uw installateur kan een verzoek doen bij remeha voor de reparatie. De wisselaar heeft 10 jaar garantie. Is de ketel max. 2 jaar oud heeft u recht op volledige garantie. Is de ketel ouder dan 2 jaar, dan valt de wisselaar onder garantie, maar u betaald wel de voorijkosten en het arbeidsloon van de remeha monteur. Geantwoord op 20-1-2016 om 20:19

      Waardeer dit antwoord (19) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info