• Mijn Calenta (bouwjaar 2016) is in bedrijf gesteld en afgesteld op Propaan (31).
  Nu moet deze ingesteld worden aardgas.
  Weet iemand welke maat ‘restrictiering’ ik moet hebben voor aardgas?

  Gesteld op 27-10-2018 om 00:13 in forum Remeha Calenta 28C Misbruik melden
  • Ketels zijn af fabriek, standaard ingesteld op aardgas (G25). Je moet dus terug naar de fabrieksinstellingen. Op zich is dat heel simpel. Maar dan worden ALLE veranderde instellingen teruggezet en misschien wil je dat niet. Advies: dit kun je beter door een kundige installateur laten doen. Geantwoord op 18-1-2020 om 22:33

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info