• Mijn Remeha Calenta 28 C heeft in mijn optiek een slecht functionerende 3 weg klep. Bij warmte vraag door het tapwater wordt de cv warm dus moet de 3-weg klep wel slecht functioneren. Nu heb ik gekeken naar de 3 weg klep die uit 1 geheel bestaat met magneet klep. Deze magneetklep wordt ook niet warm. Mijn vraag is kan ik om toch warm water tijdelijk te krijgen het bedieningsorgaan (magneet) op de 3 -weg klep verwijderen en aan de klep steel prutsen om deze tijdelijk op de warmwater stand in te stellen ?

  Gesteld op 29-7-2017 om 20:44 in forum Remeha Calenta 28C Misbruik melden
  • Geachte heer of mevrouw,

   Wij vinden het zeer vervelend dat u hinder ondervindt aan uw Remeha Calenta cv-ketel.

   Dit probleem kunt u niet zelf verhelpen door de pen van de driewegklep aan te passen. Wij willen u verzoeken contact op te nemen met uw installateur om de driewegklep te laten vervangen.

   Met vriendelijke groet,
   Remeha B.V.
   Team Customer Care
   Geantwoord op 31-7-2017 om 16:05

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • ik heb de actuator cq de servoklep verwijderd en de klepsteel ingedrukt zodat het warm water circuit gesloten is. nu kan ik weer douchen. Tijdelijk even geen cv warmte maar is te overleven met dit weer. Morgen haal ik een nieuwe servo op want de klep zelf is nog goed en gangbaar. probleem is dus zelf opgelost, dank voor U antwoord maar heeft mij niet geholpen. Geantwoord op 31-7-2017 om 17:19

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info