• Calanta 28c 4jr.oud,geen warm water,uitval ketel ( zwart display).storingcode F203 op themostaat.
  Glaszekering op printplaat doorgebrandt.nieuwe zekering geplaatst,alles werkte weer maar niet voorlang,storing is weer terug.Zekering weer stuk.
  Enig idee waar ik deze sluiting moet gaan zoeken?

  Gesteld op 26-8-2016 om 12:59 in forum Remeha Calenta 28C Misbruik melden
  • Goedemiddag,
   Wat vervelend. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met een waterlekkage ergens in het toestel. Ik adviseer je in elk geval contact op te nemen met je installateur zodat hij de situatie ter plekke kan bekijken en beoordelen. Mocht hij er niet uitkomen dan kan hij contact met ons opnemen voor meer technische ondersteuning.
   Met vriendelijke groet,
   Remeha BV
   Team Customer Care Geantwoord op 26-8-2016 om 13:58

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info