• Ketel heeft geen spanning de Isense geeft foutmelding f203

  Gesteld op 13-4-2016 om 19:17 in forum Remeha Calenta 28C Misbruik melden
  • Beste,
   Wat vervelend! Foutmelding f203 op de iSense thermostaat betekent dat er een communicatiefout tussen de thermostaat en cv-ketel aanwezig is. De thermostaat haalt zijn voeding uit de cv-ketel. Wanneer de cv-ketel geen spanning heeft, zal de thermostaat niet kunnen functioneren.
   Wij adviseren je om je installateur te benaderen hiervoor.
   Met vriendelijke groet,
   Remeha B.V.
   Team Customer Care Geantwoord op 14-4-2016 om 08:17

   Waardeer dit antwoord (85) Misbruik melden
  • Het kan ook zijn dat de contactdraadjes los zitten of niet goed gestript zijn.
   - Thermostaat openen en kijken of op de twee draadjes links op de kroonsteen vastzitten
   - Ketel openen en kijken of de twee draadjes vastzitten op de onderste kroonsteen bovenste aansluiting
   Check ook of de stroom geaard is, Remeha ketels willen daar nog wel eens gevoelig voor zijn. Geantwoord op 17-12-2018 om 17:06

   Waardeer dit antwoord (38) Misbruik melden
  • Ik had hetzelfde probleem. F203 op de iSense en F1.7 op de Remeha...
   Ik kreeg de Remeha niet meer aan met de on/off knop. Echter als ik de knop ingedrukt hield zag ik dat hij opstartte en initialiseerde. Wat bij mij geholpen heeft is de ketel open te maken en de hele hoes of klep eraf gehaald. Op het punt waar de on/of knop zit, daar zit een zwarte power kabel, die heb ik extra aan gedrukt waarna de ketel wel weer aan bleef. Geantwoord op 28-11-2019 om 15:46

   Waardeer dit antwoord (22) Misbruik melden
  • Thank you so much for this!!
   How is it possible that this is no where to be found in the manual?!?!?!
   I am cold and have been looking for why our boiler suddenly turned off for a good couple of hours Geantwoord op 1-1-2021 om 22:18

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • It's not in the manual because this is beyond the troubleshooting scope of the enduser. Since this issue requires professional interference, the factory rep. advised to contact an authorized contractor. For obvious reasons, that's the Remeha policy. Geantwoord op 2-1-2021 om 14:04

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info