• Hallo

  Ik bezit nu al 4 jaar een Remeha ketel. Sinds kort wanneer ik warm water wens te nemen krijg ik alleen koud water. Terwijl mijn cv perfect werkt. Zou het de tapsensor zijn of de driewegklep zijn die stuk is.

  Gesteld op 30-11-2015 om 06:43 in forum Remeha Calenta 28C Misbruik melden
  • Beste,
   Wij vinden het zeer vervelend dat je hinder ondervindt van je Remeha cv-ketel.
   Het is voor ons helaas niet mogelijk om op deze manier de exacte oorzaak van het probleem met jouw cv-ketel te bepalen, dat zal op locatie gedaan moeten worden. Wij adviseren je dan ook om contact met jouw installateur op te nemen. Hij kan ter plekke de oorzaak van de storing bepalen en het probleem eventueel verhelpen. Als hij de storing niet kan verhelpen, kan hij contact opnemen met onze serviceafdeling voor technisch advies. Kan hij het probleem met behulp van onze technische helpdesk alsnog niet oplossen, dan is hij in de mogelijkheid om Remeha B.V. een werkopdracht te geven, zodat een Remeha Service Technicus het probleem kan verhelpen.
   Met vriendelijke groet,
   Remeha B.V.
   Team Customer Care Geantwoord op 30-11-2015 om 10:02

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info