• Mijn Remeha Calenta 28 C loeit een korte tijd (10 sec) bij het tappen. Ook maakt de afvoer buiten veel lawaai. Dit probleem is er al sinds ik mijn huis heb gekocht. De ketel was toen 2j. Nu is de ketel 5j. Ik begin me nu te veel te ergeren aan dat geloei wat je door het hele huis hoort. Mijn installateur heeft hem een onderhoudsbeurt gegeven en heeft hem afgesteld, zonder resultaat. Ik overweeg nu een andere ketel te kopen. Dat gaat dan geen Remeha worden.
  Wie weet wat er mis is?

  Gesteld op 10-10-2015 om 19:19 in forum Remeha Calenta 28C Misbruik melden
  • Als ik u klacht zo hoor kunnen het maar twee dingen Zijn of de ventilator
   Of hij is Niet goed afgesteld
   Want de calenta ketel is een stillle ketel Geantwoord op 23-11-2015 om 19:25

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • De ketel loeit niet alleen bij het tappen maar ook bij het aangaan. De Installateur is nogmaals geweest. De brander is 180Gr omgedraaid (horizontaal). Nieuw ionisatie en gloeipen. De afvoer is nagekeken en ook weer opnieuw afgesteld. Het leek iets beter te zijn maar nu is de korte loei weer geheel terug. Verder is de ketel stil. Remeha is ook gebeld en die gaf aan dat het aan de afstelling of afvoer kan liggen verder geen andere mogelijke oorzaken. Heeft iemand nog tips? Geantwoord op 25-12-2015 om 13:29

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info