Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 40 Naar de handleiding
Nederlands VIDEO Onbekend Naar de handleiding
Nederlands Bijvullen ketel 2 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Ik heb een Calenta 25 s en deze ketel blijft continue op laaglast branden. Ook al wordt de thermostaat omhoog gezet blijft hij branden op laaglast. Ketel geeft geen storingen weer. Sensoren / instellingen gecontroleerd en deze zijn goed. Wie kan mij verder helpen? Mvg Mark Gesteld op 3-5-2019 om 09:54

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Remeha calenta 25s
  Ik krijg maar +/_ 25 liter warm water en mijn boiler (acv boiler met inox binnenkuip) is 75 liter en heeft altijd goed gewerkt Gesteld op 4-3-2017 om 07:55

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Remeha Calenta 25S lek en onstuurbare CV

  sinds enkele weken hebben wij problemen met onze HR brander, Remeha Calenta 25S (4 jaar oud) De stroom valt soms uit door een lekje in het toestel (hydroblok?). Er ligt telkens wat water in de behuizing. De thermostaat (iSense) staat nu op zomerstand, en toch blijft de brander continu zeer veel hitte sturen naar de CV, met als gevolg een veel te warm huis en hoge gasrekening ! Dit probleem met de hydroblok/3 weg klep zou blijkbaar veel voorkomen bij deze brander (fabricagefout?) Valt dit nog onder garantie?
  Gesteld op 28-6-2016 om 17:35

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Dispay staat op A service. Wat moet ik doen? Gesteld op 14-10-2013 om 07:10

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Het display geeft hier aan dat er echt een onderhoud / servicebeurt moet plaatst vinden.
   Het is zo wie zo al verstandig een onderhoudscontract af te sluiten, bij evt. storingen wordt u dan met voorrang geholpen, vraag wel een paar offertes aan en probeer te achterhalen of het bedrijf goede service en kwaliteit levert. Geantwoord op 23-12-2013 om 15:38

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Remeha Calenta 25s

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info