• Voor de hometrainer Rambler RF-912 heb ik nieuwe kogelringen en bracketcups nodig. In de handleiding staan deze genummerd op nr. 56. Weet iemand waar ik deze kan kopen?

    Gesteld op 21-1-2021 om 13:12 in forum Rambler Hometrainer Misbruik melden
    • Mijn eerste vraag aan u is. Bent u handig? Een zwak punt bij sommige Ramblers is, dat dat de borgmoeren na verloop van tijd een beetje los gaan zitten. Het gevolg dat de kogelringen en de as een beetje speling krijgen.
      Ik heb de linker lagerzitting 2.mm naar buiten getikt, en daar een stukje elektradraad (koperdraad) in gelegd. en het probleem zo kunnen verhelpen.
      dus rondom. Daarna heb ik de zitting weer terug getikt. en de borgmoeren weer vast gedraaid. de speling is weg, en ik trap weer fluister stil. M,n Rambler is zeker al 25 jaar oud. Ook ik heb geprobeerd om nieuwe lagers te bemachtigen, maar deze zijn nergens te koop. U weet dat Rambler failliet is gegaan?
      Mocht meer informatie willen, dan kunt u des gewest contact met mij opnemen, door uw telefoonnummer kenbaar te maken. Ik wens u veel succes.
      Ik wens u veel succes.
      Geantwoord op 21-1-2021 om 21:10

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info