Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • heb een qwic scooter de zekering van de accu knap steeds als ik een nieuwe plaats gaat i wel aan met gas geven knap i weer weett iemand hoe dat komt en of het te repareren is de accu is net nagekeken en goed getest Gesteld op 8-8-2018 om 20:24

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik rijd op een qwik evader 100s bouwjaar 2009. Het is onduidelijk hoeveel accu's erin moeten. Het ene bedrijf zegt 1 accu en het andere bedrijf 4. Wie kan mij helpen?
  Het is overigens niet het model emoto Gesteld op 20-6-2018 om 16:51

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • ik heb zelf pas de accu's van de EV 100S vervangen en het zijn 4 stuks van 12V en 33Ah(origineel 35Ah),en ze wegen samen ruim 48 kilo.Het zijn gewone loodaccu's dus geen gel. Geantwoord op 22-2-2020 om 11:21

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Qwic Scooter

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info