• hey een vraag je hoe krijg je het gedeelte uit waar het kindje in zit om de buggy te plooien

  Gesteld op 20-5-2012 om 11:54 in forum Quinny Zapp Xtra Misbruik melden
  • Boven aan de achterkant zit die grijze knop die je kan indrukken om de wagen in verschillende ligstanden te kunnen leggen.
   Die druk je in en dan duw je dat schuifje wat daarbij zit naar de zijkant en dan kan je de knop verder induwen en dan kan je het zit gedeelte eraf halen.
   Het is even oefenen maar dan gaat het vanzelf.
   Veel succes. Geantwoord op 19-7-2012 om 19:36

   Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info