• Hallo,is er iemand die weet hoe je een cake hierin bakt vind de handleiding heel onduidelijk.
  Grtj linn

  Gesteld op 17-9-2017 om 14:20 in forum Quigg MD 17500 - 4 in 1 Misbruik melden
  • kan iem mij vertellen hoe ik met dit magnetr kan bakken.ik heb het pas 3 dagen.en heb er nu echt spijt van.bah onhandife handleiding.staät niks over brood bakken alleen broodjes opwarmen. Geantwoord op 17-9-2017 om 14:36

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • Ja het is jammer dat de producenten van dit product zelf niet antwoorden heb hen zelf aangeschreven om dit alles te melden dat de handleiding heel onduidelijk is jammer dat ze niet reageren. Geantwoord op 17-9-2017 om 15:04

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Gisteren een cake en brood gebakken. Is nog nooit zo goed gelukt. Goed boekje volgen dan is t eigenlijk heel simpel. Goed de verschillende tekens lezen in display.
   wieltje net zolang indrukken totdat je oven tekentje ziet/bevestig met onderste knop/dan dakje en de temp gaat trapsgewijs omhoog/bevestig met onderste knop/dan een dakje en de tijd instellen dan weer bevestig onderste knop en hij gaat lopen. Op internet kun je een uitgebreidere handleiding downloaden. Maar het kleine boekje stap voor stap volgen is eigenlijk voldoende. Je kan alvast oefenen door hem voor te verwarmen!! Suc6. Het lukte mij ook!! ?? Geantwoord op 21-9-2017 om 21:28

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info