• Beste mensen,

  Ik heb problemen met het scherm, er staan allemaal strepen op,
  Wat moet ik doen om dat weg te krijgen?

  Groet,
  Louise Smook
  e-mail adres: lmsmook@hotmail.com

  Gesteld op 15-6-2012 om 09:11 in forum Promedia E-book reader Misbruik melden
  • Beste Louise,
   Ik had hetzelfde probleem. Ik heb hem opgestuurd voor reparatie en er zijn nieuwe glasplaatjes en wat daar onder zit geplaatst.Ze hebben hem gelijk geupdated en hij is nu weer als nieuw. Geen kosten, was nog in de garantietijd.Eerst een berichtje sturen naar service@eldohm.nl met je klacht, dan krijg je informatie waar je hem naar toe moet sturen.
   Succes, Mok Geantwoord op 15-6-2012 om 10:38

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info