• Je kunt net zo goed niets vragen Profoon leest deze klachten toch niet en als je telefoon het doet ga je ook niet op deze site zoeken .Dus kom je alleen maar vragen tegen wat een waardeloze service van Profoon .
  Ondertussen denk ik er over om die Telefoons weg te gooien het was een € 35 aanbieding van Blokker jammer dan.

  Gesteld op 22-8-2015 om 08:21 in forum Profoon PDX-7930 Misbruik melden
  • Ik deel deze ervaring geheel. Een slechtere zaak kan je niet tegenkomen. Geen Profoon-apparatuur meer. IK zocht wegen bijzondere omstandigheden een eenvoudig te bedienen setje. Het scherm was niet te lezen, het geluid alsof je ergens met iemand in de ruimte belt. Antwoord: had u maar een duurdere set aan moeten schaffen. En schriftelijk deelt men mee dat, zij het jammer vinden dat, ik door Blokker verkeerd ben voorgelicht,maar dat zij daar niets aan kunnen doen. Dat deze mensen dergelijke producten op de markt mogen brengen. Geantwoord op 5-11-2016 om 15:30

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Misschien toch wel verstandig om bij de consumentenbond of radar te rapporteren.
   BCC verkoopt deze troep ook nog.
   Dat ze 2 jaar garantie op het product geven maakt dat het geloofwaardig product is. Geantwoord op 6-7-2019 om 03:14

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info