• Zelf bij de optie donkerste korst vind ik dit nog iets te licht en zakt nog steeds wat in bovenaan ,hoe kan ik dit verbeteren?

  Gesteld op 6-1-2018 om 15:56 in forum Princess 152007 Homemade Deluxe Misbruik melden
  • Hallo ik heb een vraag ik ben sinds een paar dagen in hetbezit van eenbroodbak machine nr 152007 maar er zijngeen recepten boekjje bij ik ben 84 en niet zo goed met de computer dit merk is nieuw voor mij ik h00p u mij kanhelpen ik wil graag cake bakken maar heb de maten niet van de ïngredienten die er in moeten hopenlijkkanu mij daar aanhelpenhoop u mij spoedig kanhelpen tekenikmvr vduine maasland Geantwoord op 19-9-2018 om 15:16

   Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
  • Er zit idd helaas geen handleiding bij - ook niet bij de mijne ! Niet echt praktisch ! Ik zou een ander recept nemen en die hoeveelheden gebruiken . Succes
   Geantwoord op 19-9-2018 om 16:09

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info