• Ik kocht vandaag een powxg6281 grasmaaier en monteerde hem volledig volgens de aanwijzingen. Echter start hij niet bij het induwen van veiligheid + hendel. Ik heb verlengsnoer getest en daar ligt het niet aan. Heeft iemand raad waar dit aan kan liggen?

    Gesteld op 7-9-2019 om 15:29 in forum Powerplus Grasmaaier Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem hier, heb een nieuwe laten komen maar die gaat ook niet aan. Het lampje brand wel. Heb je nog een oplossing gevonden? Geantwoord op 13-9-2019 om 18:59

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info