• Bij aansluiting van mijn polar V650 aan de pc, duidt mijn pc steeds "verbindingsfout" aan, waardoor ik ook niet kan synchroniseren en/of updaten.

    Gesteld op 19-2-2018 om 14:16 in forum Polar V650 Misbruik melden
    • Ik heb het zelfde probleem en heb al drie andere kabeltje gebruikt , niks helpt , trouwens de polar laad wel op als hij is aangesloten op de pc. Geantwoord op 16-5-2018 om 14:19

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Ik heb ook het zelfde probleem, hij heeft het eerst wel prima gedaan maar krijg nu steeds de melding verbindingsfout terwijl hij wel gewoon oplaad, andere kabeltjes zijn geen oplossing.
      heeft iemand andere suggesties? Geantwoord op 4-6-2018 om 10:28

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ook ik heb sinds vorige week het probleem dat er geen connectie gemaakt kan worden.
      Heeft iemand al antwoord van polar gekregen over dit probleem? Geantwoord op 4-6-2018 om 19:13

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • hier ook steeds weer hetzelfde probleem miet kunnen synchroniseren en verbindingsfout ,heb al van alles geprobeerd en niks lukt...heb ook een probleem met de borstband.nooit geen verbinding met de polarv650 allen als ik steeds de batterij uithaalt en terug instop Geantwoord op 9-6-2018 om 11:10

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Na ontvangst van mijn polar v650 uit nazicht was het nog niet gelukt ,tot ik de uitleg las van polar zelf.
      Heb je Bonjour (van Apple Inc.) en Polar FlowSync versie 2.6.2 reeds verwijderd op de PC via Configuratiescherm - programma's verwijderen - rechter muisklik op Bonjour en Flowsync om beide te verwijderen ? Dat moet je doen.
      PC opnieuw opstarten ,Tot slot dien je enkel FlowSync te downloaden en de V650 aan te sluiten op de PC om te synchronisatie opnieuw tot stand te laten komen .Raar maar waar de V650 ging weer synchroniseren zoals als nieuw Geantwoord op 12-6-2018 om 11:00

      Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden
    • heeft er iemand nog problemen met het synchroniseren ?bij mij lukt het nog altijd niet al van alles geprobeerd .
      bonjour verwijdert en nog altijd geen resultaat...V650 wil niet synchroniseren Geantwoord op 27-6-2018 om 22:03

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Bij mij ook veel problemen met aansluiten heb ondertussen al 2x nieuw toestel ontvangen in garantie en het eerste toestel had het zelfde probleem terug gestuurd en het tweede werkte 3 maanden goed en nu begint het spelletje terug! Heel vervelend! Geantwoord op 10-8-2019 om 16:12

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb dit probleem ook al enkele maanden. Ook Polar naar I-phone konstant de melding “ verbinding mislukt”. Geantwoord op 10-8-2019 om 16:54

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info