• Hoe kan ik op mijn Polar RS300x aan het einde van een wedstrijd de stopwatch stopzetten zodat mijn tijd zichtbaar wordt op het scherm? Als ik nu de rode knop indruk, stopt de tijd enkele seconden maar loopt dan gewoon door (voor een volgende lap). Ik moet dan blijkbaar door heel wat schermen om mijn eindtijd te bekijken.
    Kan ik dat oplossen door iets te wijzigen in de instellingen?

    Gesteld op 21-1-2012 om 20:12 in forum Polar RS300X Misbruik melden
    • Knopje links onder indrukken. Je kan dan daarna kiezen om de tijd def te stoppen of weer door te laten lopen door nogmaals op dat zelfde knopje te drukken. De rode knop geeft idd rondetijden oftewel tussentijden aan. Geantwoord op 7-8-2012 om 22:04

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dat klopt zit met hetzelfde probleem maar de reactie hierop van knopje L.onder indrukken klopt ook echt niet.
      Dus wie kan dit eens goed uitleggen dat die tijd gewoon stopt met een handeling?

      gr Jan Geantwoord op 10-3-2013 om 16:18

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • volgens mij start je de training met 1 x lang op de rode knop te drukken. Na de training druk je op de rode knop, dan op de linkerkant op de onderste knop, je kunt dan kiezen tussen continue en exit. Wil je dus stoppen, dan eerst op de onderste knop aan de rechterkant en dan nog een keer op de rode knop.
      Hoop gedoe om te stoppen. Geantwoord op 2-8-2013 om 14:52

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info