• Mijn DVD recorder gaat niet meer aan. Op de knoppen waarop hij nog reageert (zowel op de afstandsbediening als op het apparaat zelf) krijg ik alleen de melding "LOCK" in het display. Is dit nog te verhelpen? Of het er mee te maken heeft weet ik niet, maar eerder kreeg ik de melding dat optimalisering van de harddisc werd aanbevolen. Als ik dat probeerde, stopte de uitvoering echter steeds na enkele seconden.

    Gesteld op 27-2-2014 om 17:38 in forum Pioneer DVR-530H-S Misbruik melden
    • Ben er zelf inmiddels achter gekomen dat dit komt door inschakeling van het kinderslot. Echter, ik heb dit niet zelf gedaan (noch iemand anders), en de manier waarop volgens de handleiding moet worden ontgrendeld, werkt niet. Het is dus een storing. Weet iemand hoe deze te verhelpen is? Geantwoord op 28-2-2014 om 16:11

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info