• Hallo
  Er staan 5 telefoons geregistreerd in m'n radio en wil Ze alle 5 wissen om nieuwe toe tevoegen, maar het probleem is dat de functie "registratie" niet aan te tikken is.. Wie kan mij helpen?

  Gesteld op 12-11-2013 om 21:03 in forum Pioneer AVIC-F920BT Misbruik melden
  • heb zelfde probleem gehad. Ik kon geen Blue Tooth verbinding meer maken met een telefoon en heb volledig terug naar fabrieksinstelling moeten gaan om opnieuw alles te kunnen installeren.
   Sorry dat ik alleen je probleem kan bevestigen i.p.v een antwoord te bezorgen.

   Marc Geantwoord op 18-11-2013 om 10:54

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info