700998
1
Verklein
Vergroot
Pagina terug
1/326
Pagina verder
1

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Spelregels
1

Forum

Pinnacle-Studio-23

Zoeken resetten

  • video monitoring uitgeschakeld . Hoe weer inschakelen?? Gesteld op 1-3-2024 om 16:35

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hoe kan ik de achtergrond van een montage sjabloon wijzigen Gesteld op 14-2-2024 om 14:00

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • " video monitoring uitgeschakeld". Wat betekent dat en hoe schakel ik die foutmelding uit. Ik kan geen titels meer toevoegen. Gesteld op 4-10-2023 om 15:07

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Beste,
    Avid moet dit apart aangekocht worden aub....heb momenteel geen map in pinnnacle 21 genaamds Avid Gesteld op 22-3-2023 om 00:33

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Waar vind ik de Nederlandse handleiding van Studio 26? Gesteld op 17-1-2023 om 11:15

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ik kan hem ook nergens vinden maar misschien is het een idee om op de website van Joop Woldman te kijken hij heeft alles van de vorige versie’s beschreven en verkoopt ook gedrukte uitleg mappen, misschien zit daar P26 ook al bij.
      Succes,
      Rein Jansen Geantwoord op 17-1-2023 om 11:30

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik wil van studio 19 naar studio 26. Kan ik beide systemen blijven gebruiken? Gesteld op 2-1-2023 om 15:01

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Volgens mij is dat mogelijk, maar zou je het wel doen 2 programmas op je PC.
      Gemaakte opnames en indien voltooide films kunnen in Pinnacle Studio 26 ook opgehaald worden.
      Kijk voor de zekerheid ook even op de site van Joop Woldman. Ik ben door een fout van 23 naar 24 gegaan zonder problemen.
      Succes Rein Jansen Geantwoord op 2-1-2023 om 21:04

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • 6
  • Ik heb al geruime tijd Pinnacle Studio 23 Ultimate en al diverse films gemaakt. Nu ben ik met een film bezig uit 2002, gemaakt met een camcorder met tapes. De film van 1 uur is klaar en ik wil het exporteren, maar telkens vliegt het programma er uit en moet ik opnieuw opstarten. Heeft misschien iemand anders hier ook problemen mee gehad? En hoe kan ik dit oplossen?
    Gesteld op 17-12-2022 om 14:15

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • hallo, Ik werk met Pinnacle Studio 23. Kan ik deze ook upgraden naar Pinnacle 23 Ultimate, en zo ja hoe gaat dit dan in zijn werk? Gesteld op 13-12-2022 om 12:33

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ja dat kan altijd. Maar zou het, als je computer het aan kan, niet beter gelijk naar versie 26 gaan. Downloaden kan dan altijd direct of je kunt ook hier een reserve cd bij krijgen als je dat wilt. Succes Geantwoord op 13-12-2022 om 13:34

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Bedankt voor het antwoord. Toch zou ik liever mijn vertrouwde Pinnacle 23 blijven gebruiken en dan met de upgrade naar Ultimate. Hoe kan dit gerealiseerd worden?
































      ultima Geantwoord op 14-12-2022 om 16:05

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Via pinnacle de up grade downloaden en installeren. Misschien een aanrader om er een herstart disk te bestellen deze wordt na gestuurd. Succes Geantwoord op 14-12-2022 om 17:13

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik gebruik Pinnacle studio 23. Bij het Exporteren is het laatste gedeelte van het geluid weg. Wat kan de oorzaak zijn? Gesteld op 6-12-2022 om 22:09

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Bij pinnacle 24 heb ik videobeelden in bibliotheek gezet op mp4 bestand. Sommige hebben heel vaag (roze blauw) beeld. Geluid werkt wel gewoon.
    Andere mp4 bestanden werken wel gewoon goed.
    Weet iemand waar dat aan kan liggen? Gesteld op 5-12-2021 om 20:09

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • de klank is weg gevallen in mijn Pinnacle 23.
    Hoe kan ik deze terug krijgen?
    Kan u mij helpen? Gesteld op 25-11-2021 om 08:57

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ik weet het antwoord niet. Maar als je lid wordt bij videobewerkers en dan naar de groep Pinnacle ga kun je daar de vraag stellen.
      Rein Jansen Geantwoord op 25-11-2021 om 10:32

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • ik kan pinnacle 23 niet meer opstarten ng studio werkt niet meer
    Gesteld op 25-7-2021 om 16:23

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • NGStudio werkt niet Aldoende en zoekend leert men.

      Het probleem 'NG studio werkt niet' is niet eenduidig en ook niet terug te voeren op slechts 1 probleem. Het probleem nestelt zich ergens ongemerkt in het systeem en komt dwingend repeterend terug.
      Wel is duidelijk dat een eenmaal in een film gemonteerde storing telkens opnieuw mee opstart en er voor zorgt dat de NG melding telkens terug komt en er uiteindelijk voor zorgt dat P16 niet eens meer opstart. Inderdaad jammer dat dit al lang bestaande en erkende probleem niet door Pinnacle / Corel is opgelost. En dat men een algemene fix / patch heeft gemaakt.
      Ik ben zelf op zoek gegaan naar een oplossing van het NG probleem. En mogelijk dat ik voor jullie een aantal bruikbare tips heb. Ik ben het met iedereen eens dat het bewerkelijk is en nogal omslachtig. Maar als je een bruikbare en blijvend werkende versie P16 wil hebben neem dan de tijd.

      1 Een belangrijke mededeling die ik van iemand las.
      'Never ever edit in the same folder from the drive that holds your application. Met andere woorden installeer P16 op de C schijf en ga editen in Pinnacle folders op de D schijf en sla idealiter op een externe schijf op.
      2 Pinnacle work map op D schijf. Maak op de D schijf een map met bijv. de naam Pinnacle Work. Maak in deze map nieuwe folders (herstelde projecten - import - mijn menus - mijn titels en render).
      3 Verander in P16 via instellingen / controlepaneel in de mappen importeren en opslag locaties alle C mappen naar de Pinnacle work mappen van de D schijf. Dit kan door het blader icoontje achter deze regel te doorlopen.
      4 Verwijder renderbestanden. Het kan geen kwaad om af ten toe via instellingen in het mapje opslag locaties in de onderste balk even renderbestanden verwijderen aan te klikken. Dit kan je handmatig ook doen door in D:\Pinnacle Work de map render handmatig te legen. Deze map kan bij veel editen wel tot 25 gig aan renderbestanden bevatten. Wees niet bang dat je wat kwijtraakt. P16 is steeds bezig met renderen en vult de map bij het volgende bestand.
      5 Mappen AVID en Pinnacle op C schijf verwijderen. Blanco starten is het beste. Een eenmaal geintroduceerd NG studio werkt niet meer probleem kan verholpen worden door de volgende mappen te verwijderen.
      Ga naar de C schijf. Naar Users of Gebruikers. Ga naar AppData en zoek naar de map Avid en map Pinnacle. Verwijder deze mappen. Pinnacle blijft hierna gewoon werken maar start zich weer maagdelijk opnieuw op. Net of er een nieuwe versie P16 geinstalleerd is. De verwijderde mappen worden door P16 zelf weer opnieuw geinstalleerd maar nu met een maagdelijke versie zonder NG studio gezeur.
      6 Een deel van de steeds terugkerende problemen van NG Studio kan zitten in de standaard titels. In de standaard titels zit in de serie 20 tm 30 titels een aantal die niet werken. Dit kan een bug zijn. In elk geval het probleem NG Studio werkt niet openbaart zich hier in. Gebruik deze dan gewoon niet. Het kan ook zijn dat de titels na verwijderen van de AVID en Pinnacle mappen op de C schijf weer opnieuw en goed geinstalleerd opstarten.
      7 Optimaal werkende grafische kaart. Ik ondersteun de opmerking van Joop Woldman van harte. Gebruik een optimaal werkende grafische kaart voorzien van de laatste drivers.

      Het voorgaande is omslachtig. Maar ik raad iedereen aan om bij elk nieuw project deze handelingen even opnieuw uit te voeren. En gebruik idealiter 3 verschillende schijven om plezier in editen met P16 te houden. Bij mij werkt het in elk geval nu zonder NG gezeur. Tot Corel / Pinnacle zelf met iets komt kunnen jullie gebruik maken van voornoemde oplossing.
      Eerder ontvangen van Cees Blokker nu doorgestuurd door Rein Jansen (rein.jansen@etjan.nl) Geantwoord op 25-7-2021 om 16:39

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • 12
    • Kijk ook op de site van Joop Woldman
      Als je op de link drukt kom je op zijn website.
      Daar vindt je veel over Pinnacle t/m 24 en alle voorgaande versies.
      Succes Rein Jansen
      Klik op deze LINK's%20Studio/Webpagina%20Pinnacle%20Studio%2024/Studio%2024/Studio%2024.htm Geantwoord op 25-7-2021 om 16:52

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • als het toch op zo een moeilijke manier de enige weg methode is om een programmaprobleem op te moeten lossen,kun je toch voorzichtig stellen,dat ,na 23 pogingen een werkend videobewerkingsprogramma te maken,we eigenlijk te maken hebben met een stel cowboys,of vrijvertaald klungels van de hoogste categorie.
      waarom wordt dit niet zo vermeld? Geantwoord op 28-7-2021 om 11:04

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Hoe krijg ik een png logo over de film
    Tekst lukt me wel, maar geen logo’s (plaatjes) Gesteld op 21-2-2021 om 18:56

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Maak van het Loge eerst een foto. bewerk de foto zodat hij als waarmerk te gebruiken is. Importeer de foto in je project. Plaats daarna de foto op de bovenste tijd lijn. Bepaal daar op welke plaats het logo in de film moet staan. Trek vervolgens de foto in de tijdlijn tot aan het einde van je film. en zie daar je Logo staat in heel de film Geantwoord op 21-2-2021 om 20:44

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Wat voor extensie moet die foto dan hebben?
      Heb nu een png maar als ik er een jpg van maak is de foto niet meer transparant Geantwoord op 21-2-2021 om 21:23

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Je kunt het ook proberen met de png. en dan de zelfde stappen nemen. is het Logo letters of een tekening?
      Als het letters zijn dan kun je dit in word bewerken om er een transparante achtergrond te krijgen.
      en dan weer de stappen volgen. Geantwoord op 22-2-2021 om 00:13

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • opslaan en branden op DVD lukt mij niet. Wordt niet gelezen door computer en TV. Ik heb Pinnacle 23.
    Hoe kan ik dit probleem oplossen. Gesteld op 25-11-2020 om 14:39

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ik zou even naar de website van Joop Woldman gaan en daar de lessen bekijken.
      Daar worden duidelijke uitleg gegeven. Rein Jansen Geantwoord op 25-11-2020 om 16:43

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Als een video aan het bewerken ben krijg ik geen voorbeeld in het schermpje? Hoe verander ik dit? Het is wel makkelijker werken met goed werkend voorbeeld Gesteld op 20-11-2020 om 10:40

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik ben Rein Jansen en ik gebruik Pinnacle Studio 23. Ik heb een vraag? Heb een videofilm gekregen over mijn kleindochter. De video is opgenomen met een telefoon door de vader, en heeft .mov uitvoering. Nu is de film veel te donker. en kreeg de vraag of ik deze lichter kon maken. Ik zou het graag doen maar weet mij geen raad. Graag advies, hoe krijg ik het lichter. ik heb een Still gemaakt dus die kan ik sturen.
    Rein Jansen (rein.jansen@etjan.nl) Gesteld op 11-10-2020 om 12:14

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Doe in het projectvlak, klik met rechtermuis op de video, kies openen in media-editor, en kies in het menu verbeteren. Hier krijg je een aantal mogelijkheden, even experimenteren, maar meestal een goed resultaat. Geantwoord op 15-10-2020 om 14:43

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Heb een vraag over versie 24. Ik heb deze onlangs geïnstalleerd, maar als ik opstart en naar importeren ga, zie ik links boven geen Capture Video staan maar het begint met DVD. Heeft iemand een idee, wat ik fout doe of waar ik heen moet om mijn bandjes op schijf te zetten ?
    Graag reactie.
    Wim Gerdes ( wirigerdes@ziggo.nl ) Gesteld op 29-9-2020 om 16:46

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Pinnacle 23 barstte van de fouten,dus deze versie,na 24 pogingen een eenvoudig produkt te maken,zal wel weer nieuwe onvolkomenheden hebben. video is volgens hen oud en dus uit.de leverancier COREL is bezig pinnacle uit te verkopen. 23 heeft nog geen 2 jaar gedraaid.
      Je vraag over de bandjes: ik neem aan dv bandjes. Die konden in de oude versies,het liefst pinn.14 of 15 zonder problemen over gezet worden,met win.xp of 7 Geantwoord op 29-9-2020 om 18:39

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Zou Graag de Handleiding voor Pinnacle Studio 23 Ultimade willen kopen in plaats van zelf uit te printen;
    wat is de kostprijs en hoe bestellen. Gesteld op 12-9-2020 om 10:15

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Je kunt het pdf bestand door een drukker laten afdrukken en.laten binden. Dit zal tussen de €45,- en €55,- kosten Geantwoord op 22-12-2021 om 20:06

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • 18
  • Ik wil een bestand importeren. Pinnacle 23 ziet de digitale camera, maar het woord start opname blijft grijs. Dit nooit eerder gehad. Wie kan mij helpen? Gesteld op 11-9-2020 om 20:38

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • mijn pc is gecreast, mijn pinaccle 2063118145 is verwijderd kan ik deze weer terug zetten Gesteld op 1-9-2020 om 15:09

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik wil een video, die kennelijk iets te langzaam is opgenomen in Pinnecle 23 bewerken op de goede snelheid. kan ik de snelheid verlegen zonder een verschuiving van de beelden te krijgen (dus wel beeld en geluid synchroon houden)? Gesteld op 15-8-2020 om 19:08

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hoe kan ik onafgewerkt project opslaan en hoe moet ik het de volgende keer weer open Gesteld op 26-7-2020 om 08:15

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Moet je vorige versie van pinnacle verwijderen voor je pinnacle studio 23 ultimate installeert Gesteld op 16-7-2020 om 16:26

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Vraag van André Geurts

    Ik gebruik sinds jaren het bewerkingsprogramma van Pinnacle, ben begonnen met Studio DV 8, verder geupgraded naar versie 9, dan 10 en als laatste 15 Ultimate.
    Echter door de toenemende benodigde geheugencapaciteit, kreeg ik problemen met afgebrokenof niet afgewerkte toepassingen, heb ik me een andere pc aangeschaft,
    wat vooral nodig was voor dit beeldverwerkend programma. Ik heb me toen ook Pinnacle Studio 23 Plus aangeschaft. Maar wat een ontgoocheling: Dit lijkt, sinds
    de overname va Corel in het geheel niet meer op wat ik kende en waar ik heel tevreden over was. Deze versie heeft niets meer te maken met Pinnacle, het zit vol
    met allerlei mogelijkheden, instellingen en toeters en bellers. Zo kan ik bvb geen aangemaakte mpg-film meeer zien in de weergave van een te importeren video
    van mijn externe harde schijf, t.t.z. er worden er getoond, maar niet allemaal. Wanneer ik op het desbetreffende bestand klik met de rechter muisknop en ik
    klik op openen met "Pinnacle Studio 23, opent de pc wel Pinnacle maar niet de video. Kent iemand een ander middel? Indien ik aan deze versie nog veel "verloren"
    tijd spendeer, schakel ik terug naar versie 15 Ultimate wat anders wel goed was en minder gecompliceerd. Gesteld op 7-6-2020 om 13:46

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • als je mijn verhaal leest zie je hetzelfde gelazer. ik heb meerdere keren pinnacle benaderd. je wordt het bos ingestuurd. ik heb de pinnacle 15 met veel plezier gehad.en heb deze weer van stal gehaald. verloren geld en een ervaring rijker. Geantwoord op 7-6-2020 om 19:17

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • 24
  • Beste lezer/lezeres,
    Vele jaren met Pinnacle gewerkt die inmiddels niet meer wordt ondersteund.
    Nu aangeschaft Pinnacle 23 Ultimate.
    Hiervoor zoek ik -al of niet- tegen betaling een Nederlandse video handleiding,
    Zo ja dan e.v.t. te downloden, zodat ik die steeds voorhanden heb.
    Ik ben benieuwd en een vriendelijke groet,
    Floor Koning
    fbkoning@planet.nl
    tel.: 06 53727122 Gesteld op 13-4-2020 om 21:01

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • mijn vraag is deze, als ik ga exporteren van mijn film gaat het tot de helft goed en dan wordt tekst die ik toegevoegd heb en vloeiende overlopen een zwart beeld , in het begin is dus de tekst wel toegevoegd en ook de foto`s die ik heb toegevoegd weet soms iemand wat er aan de hand is . alvast bedankt Gesteld op 26-3-2020 om 15:01

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Pinnacle 23 basisuitvoering heeft geen mogelijkheid het geluid in- of uit te faden.Dit probleem,eigenlijk tekortkoming van het programma heb ik Corel,de leverancier van pinnacle, gemeld. Zij antwoorden,dat dit alleen Na verschillende keren contact te hebben gehad,zeggen zij dat ik de enige ben die deze klacht heeft over de tekortkoming en hun produkt niet gaan herprogrammeren!
    Het vreemde is,dat hun eigen videobewerkingsprogramma deze mogelijkheid gewoon wel heeft,wat de vroegere pinnacle ook had.met andere woorden,ze draaien pinnacle de nek om ten gunste van hun eigen produkt.Niet kopen is mijn advies.Slecht produkt,slechte ondersteuning. Gesteld op 24-3-2020 om 20:41

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Als reactie kan ik je geven, dat ik dit probleem al had bij Studio 21. Bij contact met Corel bleek, dat alleen de duurdere versies dit kunnen, dus eigenlijk alleen de ultimate versie. eerst lokken ze je dus met een leuke aanbieding, maar uiteindelijk ben je toch duurder uit met de ultimate versie. Geantwoord op 22-8-2020 om 14:44

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • meerdere keren heb ik Pinnacle op precies dezelfde tekortkoming gewezen.Dus je bent absoluut niet de enige.De botte weigering van pnnacle wijst erop dat corel de pinnacle produkten zachtjes de nek omdraait ten gunste van hun eigen programma,dat de goede funkties van pinnacle over heeft genomen.Maar zolang ze via leugenachtige praktijken pinnacle kunnen verkopen en een eigen merk laten concurreren ontvangen ze 2 x en beheersen ze de markt,een eenvoudige laag bij de grondse verkooptruc,die je alleen van colporteurs zou verwachten. Geantwoord op 26-8-2020 om 12:09

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Sowieso heeft deze versie niet veel meer van het oorspronkelijke Pinnacle. Veel ingewikkelder en moeilijker te begrijpen. Ik denk dat ik het niet meer ga gebruiken en verder doen met mijn versie 15(Sudio) van Pinnacle, Ik heb nu toch een krachtiger pc aangeschaft. Geantwoord op 26-8-2020 om 12:52

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Heb film gemaakt met studio 23. Wil via 'exporteren' mijn productie op schijf branden.Dit lukt mij niet. APX-bestand !
    Kan iemand mij helpen ? Gesteld op 22-3-2020 om 21:49

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ik heb ongeveer hetzelfde voor, t.t.z. ik bij het beëindigen wel de melding krijg dat het exporteren is voltooid. Ik kan de gebrande dvd wel afspelen op pc, maar niet op een bd-of dvd-speler. Reeds 2 dvd's om zeep geholpen. Nooit voorgehad met vorige versies van Pinnacle. Geantwoord op 10-6-2020 om 20:11

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • Na een geweldige vakantie in Nieuw Zeeland heb ik de wereld aan foto's en (kleine) filmpjes. Nu wil ik daar graag een film van maken in chronologische volgorde. Foto's die keurig in volgorde van tijd op mijn pc staan worden bij importeren naar de bibliotheek weer kriskras door elkaar gegooid. Wellicht heeft iemand ervaring hiermee en kan mij vertellen hoe de foto's/filmpjes daar in de juiste volgorde binnen te krijgen?

    Ik hoor het graag! Gesteld op 5-3-2020 om 15:53

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Pinnacle Studio 23 heeft hetzelfde probleem als de andere versies: geen titel editor te vinden.
    Coral heeft wel gereageerd:bestandsnaam effectDB veranderen in effectDB123. Waarom weet ik niet,het heeft in ieder geval geen effect...nog maar weer proberen. Met (illegaal)pinnacle 15 had ik jarenlang geen problemen,met alle andere versies was er altijd wat. Het schijnt moeilijk te zijn een goed programma te maken.Ze doen dit al 20 jaar en het lukt maar niet...
    Coral (de nieuwe eigenaar)heeft wel een eigen programma en studio23 heeft 3 uitvoeringen,telkens duurder. Gesteld op 22-2-2020 om 16:23

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem, kreeg allerlei raad en tips maar niets helpt. In 2002 ooit begonnen met Pinnacle ik dacht versie 5, daarna over naar versie 9 en 14 en nu naar 23 omdat 14 niet meer wordt ondersteund met MPEG4. Zit nu met een niet goed werkend programma en wacht op verdere ondersteuning maar die is aprubt gestopt. Geantwoord op 29-2-2020 om 01:12

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • 30
    • Pinnacle is nu eigendom van Corel.Het videoprogramma van Corel lijkt verdomd veel op die van Pinnacle oude versies.Een handig en intuïtief programma.Ik heb de versie Studio 23 basis. Het antwoord van Pinnacle(corel) is ,dat je de ultimate versie moet kopen (€ 30,00 meer voor upgrade).Helaas dit wordtt de wereld van bedrijven: je bent afhankelijk en zij gedragen zich bot. Ik blijf corresponderen,maar er is weinig hoop .Oud chinees gezegde:wat is wijsheid Geantwoord op 29-2-2020 om 13:31

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik had ook pinnacle 7, 9 en 15. Geen probleem, gemakkelijk en effectiet. Ik heb meer dan 100 films gemaakt zonder problemen. Pinnacle 23 is super ingewikkeld. Er wordt over b.v. Paracreen gesproken, maar welke knop dit is ?????? Ik heb grote spijt dat ik dit heb gekocht. Hoe kom ik terug bij pinnacle 15? Geantwoord op 17-11-2020 om 14:01

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Kan ik met studio 23 eenvoudig de horizon corrigeren, b.v. bij een opname van de zee? Gesteld op 21-2-2020 om 15:29

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hoe maak ik een insert in studio 23 ultimate? Ik probeer van alles, maar niets lukt. Bovendien heb ik geen flauw idee hoe iki het geluid onder een shot moet veranderen. Gesteld op 1-2-2020 om 14:29

    Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Abonneren

Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Pinnacle Studio 23 bij:


U ontvangt een email met instructies om u voor één of beide opties in te schrijven.


Ontvang uw handleiding per email

Vul uw emailadres in en ontvang de handleiding van Pinnacle Studio 23 in de taal/talen: Engels als bijlage per email.

De handleiding is 15,49 mb groot.

 

U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten. Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol. Daarnaast kan het zijn dat uw internetprovider een maximum heeft aan de grootte per email. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

Andere handleiding(en) van Pinnacle Studio 23

Pinnacle Studio 23 Gebruiksaanwijzing - Nederlands - 339 pagina's

Pinnacle Studio 23 Gebruiksaanwijzing - Deutsch - 355 pagina's

Pinnacle Studio 23 Gebruiksaanwijzing - Français - 345 pagina's


Uw handleiding is per email verstuurd. Controleer uw email

Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken

U heeft geen emailadres opgegeven

Als u de handleiding per email wilt ontvangen, vul dan een geldig emailadres in.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info