• hallo beste pinnacle studio gebruikers. ik heb bij mijn studio 11 ultimate, een foto/muziek met alle bewerkingen project afgerond, nadat ik klaar was, ging ik Film maken. In deze gedeelte heb ik bestand gemaakt met instellingen, DVD,MPEG-2. nadat het project in de map geconverteerd was, zie ik in de map render het gehele film,deze kan ik met media speler en met Power DVD afspelen,geen probleem. Alleen nu wil ik deze op de DVD gaan branden maar het wilt maar niet lukken, Ik zie in het map Render ook geen video_ts bestanden. Ik weet dat ik iets niet goed doe, maar wat is mij niet duidelijk. Kan aub misschien een ervaren kenner van deze geval mij helpen. ik ben echter einde raad en het project heb ik een week aan gewerkt, ik vindt het zonde om het op te geven. AUB hulp.....
  Groet Eric uit Nijmegen

  Gesteld op 11-1-2021 om 12:09 in forum Pinnacle Studio 11 Misbruik melden
  • Wat je waarschijnlijk fout doet, is het volgende: Bij "Film maken" zet je - foutief - de instellingen op: "Bestand"
   en de Voorkeursinstelling waarschijnlijk op "DVD-compatibel" en dan komt er inderdaad een MPEG-2-film op je harddisk. Je dient die instellingen echter op "Schijf" te zetten - de eerste keuze - en daarna een "Schijftype" en een "Videokwaliteit" te kiezen: "Beste kwaliteit" is bij een DVD aan te bevelen. En dan moet er natuurlijk een beschrijfbare DVD in je schijfstation. Succes! Geantwoord op 11-1-2021 om 12:25

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info