• kan video formaat mp4 worden bewerkt met pinacle studio 11 plus?

  Gesteld op 26-1-2020 om 15:04 in forum Pinnacle Studio 11 Misbruik melden
  • Bij het willen inladen van een mp4 bestand komt nog de mededeling wat te doen om dit mogelijk te maken Maar je komt dan op site mbt de aanschaf van de laatste Pinnacle programma.
   Een alternatief is om het mp4 bestand via een externe converter terug te zetten naar een mp2- of een avi-bestand. Op internet zijn deze (gratis) converters te vinden met de vraag: hoe zet ik mijn MP4 bestand over naar een MP2 (of AVI) bestand. Later kan desgewenst de omzetting plaats vinden naar MP4
   Succes
   Koop Geantwoord op 26-1-2020 om 21:13

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ja, in principe kon dat. Tot en met 2018 had ik daarmee geen problemen. Toen ik januari 2019 mijn Windows 8.1 en Pinnacle Studio 11 Ultimate uit 2007 opnieuw had geïnstalleerd, lukte dat niet meer. In november heb ik dat opnieuw gedaan, toen ik een nieuwe SSD-schijf en Windows 10 heb geïnstalleerd. In januari en november 2019 heb ik e-mail-correspondentie met Corel gevoerd en heb ik tot twee keer toe nieuwe zgn. activeringscodes ontvangen, o.a. Advanced Codecs-> MPEG-4/DivX LAFSC-JAAAA-AIGAB-IXQCV-FJFQJ en Codecs-> MPEG-4 Codec LAFSC-JAAAA-AIRMA-SJCJI-RRYXW. (Die hangen af van je serienummer + passpoortnummer van Sudio 11.) Die voer je onder <Help> in Studio 11 in. Maar ze werken niet (meer). Uiteindelijk sluit Corel de correspondentie af met de mededeling, dat de versie te oud is.

   Eigenlijk raar, als je het pakket indertijd legaal en onder betaling hebt aangeschaft en je dan later die codes voor normale uitvoering niet kunt invoeren, terwijl je nog tevreden bent met de in 2007 geboden mogelijkheden. Geantwoord op 26-1-2020 om 22:27

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info