• Goedendag,
  Graag stel ik u een vraag over Pinnacle studio 11....
  Al geruime tijd heb ik enkele videobanden liggen die ik voor iemand zou overzetten naar de PC.
  Om dit uiteindelijk te doen heb ik 2e hands een Pinnacle pakket gekocht en op mijn oude XP PC geinstalleerd. Opzich ging dit alles prima, ook het registreren ging goed maar zodra ik het program start via de snelkoppeling krijg ik na 30% de melding "Initialisatie mislukt" !
  Na op OK gedrukt te hebben sluit alles af.
  Heeft iemand enig idee hoe ik dit probleem kan omzeilen?

  Gesteld op 11-2-2018 om 03:33 in forum Pinnacle Studio 11 Misbruik melden
  • Hallo,
   Tijdens het laden van 0% tot 100% stop het programma steeds bij 30% begrijp ik.
   Ik neem aan dat je bij het moment van de 30% een 15-tal minuten heb gewacht.
   De eerste keer is er n.l. een controle van de harde schijf.
   Tijdens het laden worden in het begin ook de benodigde technische gegevens bij elkaar “geharkt” en hier gaat het dus mogelijk mis.
   Er zijn een paar mogelijkheden hiervoor.
   Windows XP moet minimaal bijgewerkt zijn met SP2. DirectX 9 moet aanwezig zijn.
   Er moet een DirectX9 of hogere compatibele grafische kaart met minimaal 64 MB aanwezig zijn. De geluidskaart moet ook compatibele zijn met DirectX9.

   Indien het bovenstaande allemaal correct is, dan is het aan te bevelen het programma te verwijderen en de computer opnieuw op te starten. Hierna het programma op nieuw installeren. Na installatie eerst de computer opnieuw opstarten en dan het Studio programma starten.
   Succes gewenst,
   Koop Geantwoord op 11-2-2018 om 12:22

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Hartelijk dank heer Koop voor uw snelle reactie,
   Ik heb uw aanbevelingen opgevolgd, DirectX9 is geinstalleerd, Grafische kaart is ruim voldoende en service pack 3 is geinstalleerd. Het verwijderen en opnieuw installeren heeft ook niet mogen baten. Nu ben ik verder gaan speuren en er blijkt veel te doen te zijn om een settings.ini file welke niet juist geplaatst blijkt te zijn bij de installatie. Dit komt voor wanneer er meerdere gebruikersaccount aangemaakt zijn en er rechten zijn toegekent. Kortom, ik heb zoals omschreven de file verplaatst naar het account waaronder ik werk en dit bleek de oplossing! Vooralsnog lijkt alles te functioneren zoals het hoort maar dat de tijd zal het uitwijzen.
   Ik hoop dat anderen hier ook mee geholpen zijn.
   Hartelijk dank voor de hulp. Geantwoord op 12-2-2018 om 00:50

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info