• Heb een eigenaardig probleem, ik wil verder gaan met maken van film op tijdlijn, de film laadt, maar elke scene geeft een vraagteken te zien. Bij mijn weten heb ik niets verplaatst.
  In de map met opgeslagen bestanden zijn de videobestanden gewoon te zien en af te spelen met bv mediaspeler.
  Ik heb geprobeerd opnieuw te beginnen, dus nieuw project, dan videobestanden ophalen uit map, dat doet hij, maar ik krijg wederom alleen zwarte beeldjes met blauw vraagteken te zien, wel spelen de scenes geluid af.

  Gesteld op 7-6-2020 om 11:40 in forum Pinnacle Pinnacle Studio 12 Misbruik melden
  • Ik heb min of meer (sinds een aantal weken) het zelfde probleem. Alles gaat goed tot het moment van tekst toevoegen. Als ik dan tussen de teksten een overvloeier plaats dan verdwijnt het bovenliggende beeld en zie ik een zwart scherm met een blauw vraagteken. Na links en rechts te hebben geïnformeerd zou het probleem bij het renderen liggen. De map renderen leeg gemaakt waarna het iets beter ging. Maar incidenteel dient het probleem zich nog steeds aan. Zolang ik alleen met beeld en geluid werk heb ik geen probleem. Geantwoord op 7-6-2020 om 12:05

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info