• hoe krijf ik mijn filmpje van mijn telefoon naar picasa

  Gesteld op 17-1-2016 om 11:22 in forum Picasa Picasa Misbruik melden
  • Selecteer de foto/film en verstuur die per mail naar jezelf. Open de mail en sla de foto/mail op. Klaar is.............? Geantwoord op 18-1-2016 om 11:25

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Dat is niet het antwoord waar ik op zat te wachten, het moet toch mogelijk zijn niet alleen de foto's naar Picasa te transporteren maar toch ook een filmpje van je tel.

   Geantwoord op 19-1-2016 om 12:16

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Kijk of er mogelijkheid is de telefoon met de computer te verbinden via een kabel. Als dat zo is dan is het helemaal zo gepiept! Heb je een extra geheugenkaart in je telefoon? Sla daar de foto's op, haal die kaart er uit stop hem in de kaartlezer van de computer en sla ze op!
   Geantwoord op 19-1-2016 om 12:26

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info