Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Hoe kan ik mijn foto's langzaam laten spelen? Op de dvd. Gesteld op 19-10-2020 om 17:26

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik heb een dvd speler van philips de BDP5600/12 Die heb ik ongeveer een keer of 8 gebruikt daarna een langere tijd niet gebruikt. En toen ik hem weer wilde gebruiken , deed hij niets meer. Hij krijgt schijnbaar wel stroom 2.20. Maar er gaat niets branden hij kan niet aan gezet worden , er gaat geen lampje branden en de dvd lade komt niet naar buiten. Wat is er aan te doen en kan ik er iets aan doen? De garantie is toch voorbij en ik wil wel wat proberen want als al de apparaten stuk gaan na 8 x gebruik en langere tijd stil te hebben gestaan, dan wordt dat toch een dure zaak, toch? Hopelijk is er iemand die mij van advies kan voorzien en een beetje technisch advies, misschien? Dat zou heel fijn zijn dan. Vast hartelijk bedankt. Groeten van Joop Boumans Gesteld op 30-8-2020 om 15:59

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Mojn dvd speler wil miet meer er staat tittle op , wat moet ik doen Gesteld op 6-3-2020 om 19:42

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Philips DVD-speler

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info