• Philips scheerapp.PT860/16.
  Wanneer het apparaat wordt uitgeschakeld gaat er bij de en af- en aanknop
  een oranje lichtje branden.
  wat betekent dit>

  Gesteld op 28-8-2016 om 17:09 in forum Philips PT860 Misbruik melden
  • Scheerhoofden zijn versleten, oftewel: scheerkop vervangen. Waarschijnlijk merkt u het de laatste tijd ook al aan het scheerresultaat? Geantwoord op 12-1-2017 om 06:09

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Ik heb zeker 25 jaar met een vergelijkbaar 3 koppig scheerapparaat van philips geschoren en dat bleef perfect werken. De motor ging wel wat rauw klinken. Bij mijn nieuwe apparaat gaat een oranje lampje nu ook branden tijdens en kort nog na het scheren, nu al na ruim een half jaar dat ik het apparaat heb. Mijn advies zou zijn, je gewoon niks van dit soort automatische waarschuwingen aantrekken. Geantwoord op 17-5-2018 om 06:56

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info