• Net een Mira bij KPN gekocht 1 met een extra handset, dit werkt uitstekend en nog een losse handset, deze krijg ik niet aangemeld. Deze extra telefoon kan wel aan de telefoonkabel gebruikt worden maar niet als extra handset, hoe krijg ik dit voor elkaar. Aan en afmelden, heb alles al geprobeerd. Steeds als ik bij het stuk 5 sec. Paging indrukken ben gebeurd er niets. Graag reactie. Met vriendelijke groet, Nico Minnema.

  Gesteld op 21-9-2013 om 18:43 in forum Philips Mira M550 Misbruik melden
  • Je moet de page knop 'op het basisstation' indrukken.

   Dus niet op het aan te melden toestel.
   Daarna de pincode 0000 intoetsen op het aan te melden toestel en klaar is kees :-) Geantwoord op 30-3-2014 om 03:33

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Bij de vraag '5 sec. paging indrukken' op "menu/ok" drukken; dan PIN ingeven (0000), gevolgd dooor op "menu/ok" drukken. Geantwoord op 15-9-2014 om 19:05

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info