Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 72 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • hallo, ik heb de HF3510 Wake-up Light. ik wil graag het tijdstip aanpassen waarop het licht aan gaat, dat staat nu op 30 minuten voordat de wekker gaat. kan dat?
  mvg, Marieke Gesteld op 6-1-2020 om 18:19

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Beste mensen ,ik heb geen handleiding wel een boekje waarin verschillende talen staat wat je moet doen als iets het niet doet ! Maar nergens hoe ik bv de tijd moet instellen en wat de knoppen boven op voor betekenis hebben ,is toch raar ?? graag een echte handleiding e-mail; A.Steenkist1@kpnplanet.nl Gesteld op 21-5-2019 om 21:09

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Bij de overgang naar de Wintertijd (24-10-2015) probeer ik MET de handleiding de tijd aan te passen (klok 1 uur terugzetten). Dat lijkt heel simpel, maar dat is het helaas niet.

  In de handleiding bij de HF 3510 staan 3 talen door elkaar. Handig? Echt niet ! Hebben jullie geen aparte handleiding, alleen in het NEDERLANDS? Gesteld op 25-10-2015 om 08:02

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Philips HF3510

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info