• Massa's klachten op dit en andere fora ivm. uitvallende displays en niet meer werkende of uitvallende Airfryers van Philips.. Enige wat er nu echt niemand vermeld is wat de oorzaak is en wat de oplossingen zijn voor dit toch wel typisch probleem... Er moet toch iets defect gaan en wat defect is kan worden vervangen de vraag is natuurlijk wat... Heeft er nu echt niemand een idee hoe je dit oplost ook geen enkele reparateur of iemand van Philips zelf... Dit kan toch echt niet. Wie heeft de oplossing ? Heb mijn airfryer al ettelijke keren uit elkaar gehaald en alles ontvet... staat er vet- en vochtvrij bij doch dit hield allemaal geen moer... Waar zit hem dan wel het probleem ???

    Gesteld op 24-3-2019 om 20:22 in forum Philips HD9240 Airfryer XL Misbruik melden
    • bij ons viel de airfryer ineens uit en als je hem probeerde aan te zetten lichtte het scherm op en was weg.
      Op advies van andere site de vier schroefjes aan de onderzijde, [die via een lang kanaal te bereiken zijn! gebruik een goede zaklamp] en na het kiezen van een gewone schroevendraaier die er precies in past. De schroefkop bevat geen gleuf maar een soort torx opening, en flink druk uitoefen tijdens het draaien het apparaat los gekregen [meteen inde schrioefjes met een ijzerzaag een gleuf gezaagd zodat ze in het vervolg gewoon met een schroevendraaier in kan draaien] Daarna de twee schroeven die het display vastzetten lasgemaakt. [ook even ingezaagd zelfde probleem] Nu het display met terpentijn en een doekje volledig enkele keren ontvet. Alles weer in elkaar gezet en hoppa hij doet het weer. Geantwoord op 8-8-2019 om 22:21

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info