• Ben net thuis gekomen met mijn pas gekochte HD7811 senseo in de Carrefour Benidorm Spanje ad € 95,--.Grote teleurstelling toen ik het aanzette.Het lampje brandde maar het water werd niet opgewarmd.Wat te doen zeker weer met de bus terug.Zijn er meer mensen die dit hebben meegemaakt ?

    Gesteld op 21-7-2010 om 19:30 in forum Philips HD7811 Senseo Misbruik melden
    • Nee dit hebben we niet meegemaakt maar wel dat de inhoud van de kopjes koffie minimaal is. Het zijn espressokopjes. Is dit normaal. Het apparaat is ook bij Carrefour gekocht in Finesstrat. Mijn vrienden hebben inmiddels het apparaat teruggebracht en hebben mijn reserve Senseo zolang in gebruik totdat ze in Holland een andere kopen..
      Ik vind dat het wel op de verpakking moet staan dat de kopjesinhoud per land verschilt. Dit heb ik gehoord via klantenservice in nederland vernomen. Andere vrienden vertelde mij dat het tegenwoordig normaal is om zulke kleine kopjes uit een senseo te krijgen. WAT IS NU WAAR Geantwoord op 10-1-2011 om 11:30

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb een sensio HD7811 kleur rood aangekocht in de Makro te St.Pieters-Leeuw verleden jaar, eerlijk gezegd heb ik nu maar pas het uit de doos genomen, daar ik er eerder geen gebruik kon van maken. Wel de waterreservoir staat er maar losjes op en een warme tas koffie dat heb ik niet, even koud water als in de kraan, en het lichtje blijft maar knipperen. Een dikke teleurstelling, ga er morgen mee terug naar de Makro, het is nog in garantie. Volgende keer koop ik het in serieuze winkels. Wat ik nog aanmerk, dat de handleiding in Spaans, Portugees en Engels is. Ik begrijp het niet, nieuwe produkten en niets dat marcheert. Geantwoord op 3-5-2011 om 14:25

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Wel mijn beste, ik heb van Makro nieuws gekregen dat mijn toestel hersteld was en ik het mocht terug ophalen. Het toestel werkt, ze hebben een nieuwe boiler geplaatst staat op mijn papier. Dat is toch al iets, maar ik heb ook zo weinig koffie in een tas. Dat zal zeker nu zijn. In elk geval ik koop in 't vervolg niet meer in zo'n grote winkelketens. Ben geleerd. Geantwoord op 5-7-2011 om 19:16

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info