• Ik heb de HB 812 2e hands gekocht zonder handleiding. En ik weet absoluut niet hoe hij aan gaat. En waar de kleine knopjes naast de minuteninstelbaarknop voor zijn. Ik zou graag willen weten hoe het apparaat aangaat. Ik kan het ook niet uit uw handleiding halen.

  Graag advies.

  g.horst94@upcmail.nl

  Gesteld op 27-6-2011 om 00:27 in forum Philips HB 812 Misbruik melden
  • Draaien aan de tijdklok dan gaat hij aan. De 2 kleine knopjes zijn voor de beurten dat je onder de hemel bent geweest, als herinnering. 1 voor jou en 1 voor een ander persoon! Geantwoord op 11-11-2015 om 22:44

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info