• Het schuifmechanisme van mijn HB812 zit vast, ik krijg hem niet uit de blokkeerstand, is er een noodoplossing?

  Gesteld op 7-11-2011 om 06:09 in forum Philips HB 812 Misbruik melden
  • Zelf inmiddels het antwoord gevonden. De Zonnebankspecialist in Rotterdam gebeld (06-14904527, Klik op deze LINK). Zij moeten immers ervaring hiermee hebben omdat zij ook de Philips Sunmobile apparaten doorverkopen en repareren. De specialist vertelde mij de schuif in de spuiten met WD40 en daarna met een blokje hout (en een hamer) een kort tikje op de ribben van de schuif te geven. Hij schiet dan los uit zijn blokkering. Ik krijg niet de indruk dat het inspuiten direct hielp, maar ik laat het blokje hout maar bij het apparaat liggen. Voorlopig is hij weer te gebruiken. Het hout spaart het kunststofmateriaal, bij het gebruik van staal deformeert de schuif. Je moet er maar opkomen. Geantwoord op 7-11-2011 om 23:11

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Even met iets duns bv schroevendraaiertje of mesje in gleufje druk op de schuifzetten (alsof je hem open wil schuiven) en dan kun je hem open schuiven. Tip: Om te blokeren doe je hem gewoon half dicht de schuif dan kun je hem normaal openen. Geantwoord op 26-8-2012 om 20:06

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info