Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 47 Naar de handleiding
61810

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

Philips-Dect-445-TRIO

Zoeken resetten

  • Had ook een setje van drie, al snel waren er twee kapot. Als we werden gebeld, dan gaven ze soms enorme herrie, dat was alleen te verhelpen door de batterijen er uit te halen. Daarna ging het weer even goed. Weggebracht naar de winkel waar ik ze had gekocht en die vertelden mij na een week dat ze het gewoon goed deden! Uiteindelijk zijn ze volledig uit gegaan. Nog eentje over van de drie! Vanochtend nog mee gebeld, maar nu is het schermpje weer aan het knipperen en staat hij te piepen. Ben dr nu helemaal klaar mee! Ik denk dat ik maar een ander telefoon aan ga schaffen, i.i.g. geen Philips meer! Gesteld op 21-12-2012 om 14:00

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Wij hadden ook een setje van drie stuks .Exact t zelfde op t 1e toestel /basisstation.
      Oplaadbare batterijen vervangen ,maar helaas het toestel bleef defect (na ongeveer anderhalf jaar) Ook de zoem/hoge pieptoon.Om gek van te worden. Nu bij de nog 2 resterende toestellen de batterijen opnieuw vervangen. Ze doen t weer ! Maar ze doen de naam Philips geen goed.
      Fam Van der laak Geantwoord op 25-1-2014 om 23:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • heb de batterijen allemaal vol geladen. toch geeft display telkens waarschuwing. wat kan dit zijn dan?' Gesteld op 20-12-2012 om 17:53

    Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Philips Dect 445 TRIO handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  • lees eerst de handleiding door;
  • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
  • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
  • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
  • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
  • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
  • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info