• Het gaat om de Philips DVDR 3330H. De disc lade blokkeert, ik kan hem dus niet openen en dus niet gebruiken. Als hij geblokkeerd is, is ook meteen het gehele apparaat geblokkeerd. Hij reageert dan ook op geen enkele toets van de afstandsbediening. Ik kan het apparaat dan alleen nog maar uitzetten door de stroomstekker eruit te trekken. Daarna reageert, afgezien van de dvd-speler, het apparaat weer normaal.

    Gesteld op 10-1-2014 om 16:04 in forum Philips DVDR3300H Misbruik melden
    • Een veel voorkomend probleem. Wat je kunt proberen is te resetten:
      DVDR in standby, stekker uit stopcontact, standby knop op DVDR indrukken en ingedrukt houden terwijl je de stekker terugsteekt in stopcontact, en blijf de knop nog 30 sec ingedrukt houden, daarna TV instellingen opnieuw invoeren (opnamen op HDD blijven erop staan)

      En ps. anders heb ik nog een goed werkende zelfde recorder met surround versterker en boxen te koop :-) Geantwoord op 10-1-2014 om 16:29

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info