• Heb een Philips telefoon D205 (drie toestellen) en "plotseling" zie ik op alle displays de tekst "niet beschikbaar"
  Komt dit iemand bekend voor en hoe krijg ik alles weer aan de gang?

  Gesteld op 5-9-2017 om 21:05 in forum Philips D205 Misbruik melden
  • ik heb dit ook gehad, bij mij was het de stroomvoorziening van het hoofd aparaat /antwoord aparaat, geen spanning in het stopcontact, het kan ook de voedings adapter zijn Geantwoord op 8-9-2017 om 03:51

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
  • Inmiddels is het probleem opgelost.
   Het bleek een externe storing te zijn, die later op de avond was opgelost. Heb geleerd om max. een dag geduld uit te oefenen en daarna te rageren. Geantwoord op 8-9-2017 om 11:59

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info