• Geen vraag maar antwoord.
    Ook ik ergerde me mateloos wanneer de tv uitging om testbeelden te verwijderen.
    Wat blijkt is als je dagelijks een paar uur tv kijkt heb je nergens last van. Echte als je tv ca 10 uur of langer aanstaat komt die vraag en gaat je tv op zwart. Instel dit uit via de originele tv afstandsbediening. Wanneer je later je tv uitzet , op stand-by, heb je de volgende ochtend nergens last van. Je kan dus niet 24 uur per dag tv kijken. Zelf heb ik de Philips oled 55 903.

    Gesteld op 16-1-2021 om 09:55 in forum Philips 55OLED803 Misbruik melden
    • ik heb zelf de restbeelden verwijderd, kun je het beste s,morgens doen. duurde bij mij ongveer 3 uur, gisteren avond geen melding meer gehad, ben benieuwd naar vanavond. Geantwoord op 27-1-2021 om 07:31

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Dit klopt niet helemaal. Ik kreeg de melding na nog geen 1 uur dat de TV aan stond. Ook was het onmogelijk om het uit te stellen, ook al zei één van de de meldingen op het scherm dat dit kon. Wat we hier dus aankaarten is dat de manier waarop het zou moeten werken, kapot is.

      Het kan misschien wel zijn dat na 10 uur de tv sowieso uit gaat, maar een paar keer per jaar (?) komt het gewoon op een totaal willekeurig moment.

      Vorige week heb ik echter een firmware upgrade gekregen, eens zien of het nu nog eens zal gebeuren. Geantwoord op 27-1-2021 om 10:50

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
    • ik heb gisteren met de winkel gebeld, en die zei dat ik toch maar geduld moest hebben, dus ben ik zelf maar aan de gang gegaan, ik dacht ,een computer moet je ook af en toe opschonen, dus dat zal met deze tv,s ook wel zo zijn . maar dat moet dus niet op de gekste tijden gebeuren. misschien wachten op een nieuwe update? mvg Nel Sterken Geantwoord op 27-1-2021 om 11:40

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • om restbeelden te verwijderen..ga naar instellingen.,dan, beeld..dan geavanceerd..dan.restbeelden verwijderen. met afstandbediening uit doen.en dan na ongeveer 3 uur doet u hem weer aan en moet het opgelost zijn. bij mij in ieder geval wel. Geantwoord op 28-1-2021 om 15:20

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info