• hoe restbeelden verwijderen op oled 803series 55"
  plots verschijnt dit op het scherm en niks lukt om dat te verwijderen en verder naar de tv te kijken!
  prettig is anders!
  tv juist 1 jaar oud.

  devenyns kluisbergen

  Gesteld op 6-5-2020 om 21:50 in forum Philips 55OLED803 Misbruik melden
  • Ook ik had veel problemen hiermee, na wel 4 a 5 x terug naar fabrieksinstellingen gezet te hebben , kreeg ik melding dat restbeelden verwijderen gereed was. HEB nu geen problemen meer, de aanhouder wint dus!
   Heeft wel 1/ 1/2 dag geduurd voordat het lukte.
   Geantwoord op 12-5-2020 om 12:45

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Volgens mij ligt de oplossing in het afzetten ("In standby" zetten) met de smalle kleine afstandsbediening. Bij mij is dit alleszins voorlopig gelukt Geantwoord op 16-5-2020 om 08:23

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info