• Sinds vandaag krijg ook de melding dat de tv gaat uitschakelen om "resterende beelden te verwijderen". Dit was om 15:00 vanmiddag. Ik dacht, dat zal wel even duren dus rond 16:15 Heb ik het gecheckt en nog steeds dezelfde melding. Toen heb ik via instellingen handmatig het verwijderen van restbeelden gestart en de tv op netstroom tot 18:00 (dus ruim 100 min) standing laten staan zonder iets te doen. Zelfs na al die tijd krijg ik nog steeds dezelfde melding en ik zie in de tussentijd helemaal niets gebeuren op het scherm. Helaas is philips vandaar niet bereikbaar i.v.m. 2e paasdag, maar als dit een terugkerend probleem wordt dan hoef ik de tv niet meer. Ik ga niet veel geld uitgeven aan een apparaat waarbij de leverancier bepaald wanneer ik hem gebruik.

  Gesteld op 13-4-2020 om 18:53 in forum Philips 55OLED803 Misbruik melden
  • Wat ik zelf heb gedaan na mijn problemen van maandag is de tv aangezet en via instellingen nogmaals "restbeelden verwijderen" gekozen. Ik heb toen van 19h tot 21h de tv met rust gelaten en daarna kreeg ik de melding "restbeelden succesvol verwijderd". Ik raad aan om dat te proberen, en indien mogelijk de tv altijd op standby te laten staan. Blijkbaar zorgt dat ervoor dat het niet onderbroken kan worden. Ik heb zelf philips als gemaild met de vraag hoe dit in de toekomst voorkomen kan worden, maar ik heb nog geen reactie. Geantwoord op 15-4-2020 om 14:58

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
  • Vind dit ook een stom systeem .
   Ik game veel online dus dan is het helemaal vervelend .
   Als dit vaker voor gaat komen ga ik stappen ondernemen .
   En zoals je zegt hoop geld uitgeven voor de tv en leverancier bepaald het vind ik ook een slechte zaak . Geantwoord op 15-4-2020 om 16:56

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info