• Hetzelfde probleem met restbeelden verwijderen hier.

  Quote: Stekker eruit en opnieuw opstarten werkt niet. Wij hebben een soortgelijk probleem. Na de update in december iedere +/- 12 uur en dan wil hij restbeelden verwijderen. Na 3 x 'later' als keuze gaat hij de beelden verwijderen en kunnen we dus geen televisie meer kijken. Soms duurt het verwijderen ook nog eens een uur !“

  Al zeker een week precies hetzelfde probleem! Ook al de “grote” opruiming gedaan van 80 minuten handmatig. Gisteravond weer dezelfde melding. Na 2 x “later” komt de melding terug, gaat automatisch aan de gang en geeft daarna aan dat het “succesvol” was......eens kijken of hij vandaag weer deze melding geeft want dan ga ik morgen Philips bellen. Eerst het probleem met het niet kunnen koppelen van de AB, wat nu opgelost is gelukkig na contact via Messenger. Nu krijg ik geen antwoord meer op die manier. Ze hebben er zeker genoeg van......wordt vervolgd...

  Gesteld op 5-3-2020 om 09:52 in forum Philips 55OLED803 Misbruik melden
  • Na 1 jaar probleemloos kijken krijgen we naar gem. 4 uur nonstop kijken ook de melding dat het toestel de rest beelden wil verwijderen. Kun je dit ook oprekken naar bv. 8 uur kijken? Is wel irritant zo. Geantwoord op 8-3-2020 om 16:24

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info