• Dag allen,
  even jullie hulp nodig als dat mag.
  Wanneer ik Netflix aan heb staan gaat de TV telkens ‘op zwart’ met het Philips logo in beeld.
  Van tevoren krijg ik de melding om een willekeurige toets op mijn afstandsbediening in te drukken om te voorkomen dat de TV in deze pauze stand komt.
  Linksboven het scherm krijg ik bij Netflix nu ook een tijdsaanduiding, en nog een aantal zaken die ik vorige week niet kreeg, weet ook niet hoe ik dit weg kan halen.
  Zal ongetwijfeld wat verkeerd doen, excuus daarvoor, maar als jullie een oplossing weten, heel graag!
  Dank alvast, en groeten,
  Rietvoorn.

  Gesteld op 7-4-2019 om 17:10 in forum Philips 55OLED803 Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info