• Scooter start niet elektrisch,ik hoor niets,accu is goed zekering ook.waar kan ik meten of de startmotor spanning krijgt of zitten er nog ergens zekeringen?

  Gesteld op 27-11-2018 om 12:04 in forum Peugeot Vivacity Misbruik melden
  • Volg de draden van de accu naar de motor de startmotor zit onder je blok daar zitten 2 draden en kan je meten vergeet niet je rem in te trekken tijdens het starten anders meet je niets jammer genoeg kan je hier geen foto plaatsen
   Geantwoord op 27-11-2018 om 12:50

   Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
  • gister zelfde probleem gehad van mijn zoon zijn scooter, zitten de accu polen wel goed vast aangesloten.
   door het trillen kan het wel eens los gaan Geantwoord op 28-11-2018 om 21:04

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Bedrading doormeten zou nog kunnen en de start schakelaar en de schakelaars in de remhandle doorverbinden startmotor testen
   Geantwoord op 3-12-2018 om 08:36

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Naast de accu zit een relais,dat blijkt dus een start relais te zijn,die heb ik vervangen maar hij doet nog niets,volgens de scooterzaak zou het dan aan de spanningsregelaar liggen.heeft iemand enig idee waar die zit ? Geantwoord op 14-12-2018 om 12:28

   Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info