• mijn Peugeot Vivacity wil niet starten.zowel kick als electries.alle lichten doen het gewoon wel en je kan ook zien dat je contakt maakt.oliepijl is ook goed en er zit voldoende benzine in.wat kan ik er aan doen dat hij wel weer start.

  Gesteld op 5-11-2018 om 10:23 in forum Peugeot Vivacity Misbruik melden
  • Haal de bougie er uit en die moet niet nat zijn. Leg de aangesloten bougie op metaal van de scooter en start kontroleer of die vonkt. Vonkt die niet dan nieuwe bougie.
   Geantwoord op 5-11-2018 om 10:43

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Hij wilde niet starten.ik heb toen de start knop 10 sec in gedrukt gehouden zonder te starten.daarna starte hij weer.toen even 10 minuten laten lopen. Geantwoord op 5-11-2018 om 14:33

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Dat neigt naar een mankement in de automatische choke kijk eens wat hij doet als de sdoot een paar uur heeft stil gestaan en de motor echt koud is. Geantwoord op 5-11-2018 om 14:57

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info