• Hoi...onze Kisbee starte vanaf nieuw (4 jaar oud) slecht...leverancier gaf aan dat dit een bekend probleem was en rade ons aan een additive, soort catalysator te gebruiken...1 dopje op een tank..en idd...nu start hij goed...vreemde is dat ik hier niets over leest.....dus is dit dan wel een Peugeot probleem....

    Verder net een grote beurt gegeven...kleppen, bougie, carterolie etc gedaan...127 euro.
    Nu kwam de beste man dat de achterband eigenlijk vervangen moest worden....wel heel netjes dat hij eerst belde....vroeg hier 80 euro voor...is dat niet wat veel.??. heb gezegd om maar even te wachten...
    hoe staat dit forum daarin..?...dan nog 1 vraag..wat is de (achter)banden maat van een Kisbee....?

    Tot zover en vast bedankt voor de reactie..

    Gesteld op 6-9-2018 om 15:13 in forum Peugeot Kisbee 50CC Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info