• Hallo Kisbee rijders,

  Ik heb vorig jaar een Kisbee gekocht. Nadta ik hem had opgehaald en naar huis reed liep hij 50 km/h, ik heb dit laten aanpassen en nu loopt hij 34 km/h. Na het aanpassen wil hij heel slecht/niet aan slaan als de motor warm is, met elektrische start. Met de kickstart doet hij het wel.
  Koude start is geen probleem.
  Wat kan het zijn.???

  Met vriendelijke groet,
  Sander

  Gesteld op 30-11-2016 om 11:07 in forum Peugeot Kisbee 50CC Misbruik melden
  • je zou de kleppen kunnen laten nakijken op juiste speling, dit moet 0.1mm in en 0.1mm uit zijn(+/-0.02mm voor bijde poorten) als je handig bent is dit zelf ook te doen.

   het "workshop manual" van de peugeot kisbee is dan een raadzaam boek om te volgen. Geantwoord op 11-12-2016 om 21:31

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info